top of page
  • Writer's pictureneounadecontweb

Avtosh oyunu yukle e dirija carros tunados em ruas movimentadas



Avtosh oyunu yukle: Azərbaycan istehsalı olan oyunun maraqlı xüsusiyyetlari




Avtosh oyunu, Azərbaycandaçox sevilir. Bu oyun, avtoşluq edilir, yani avtomobili iki tere qaldirmaq ve onu bu halda saxlamaq. Bu, hem cox heyecanli, hem de cox zor bir beceridir. Bu yazida, sizlere avtosh oyunu haqqinda her seyi anlatacaqiq. Bu oyuna necediye qoşulmaq isteyirsinizse, oxumaga davam edin.


Avtosh oyunu nedir?




Avtosh oyunu, Azərbaycan istehsalı olan bir simulyasiya ve kausal oyunudur. Bu oyunda, siz avtomobil secir ve onu istediyiniz kimi idare edirsiniz. Oyunda coxlu sayda avtomobil, xerite ve accessuar var. Siz hem tek oyunculu, hem de cok oyunculu rejimde oynaya bilersiniz. Oyunda amaciniz, avtomobili iki tere qaldirmak ve bunu ekranda gorunen sure boyunca saxlamakdir. Bu sure artiqca, siz daha cox coin qazanirsiniz. Coinlerle de oyunda yeni avtomobiller ve accessuarlar ala bilersiniz.




avtosh oyunu yukle



Avtosh oyununun meqsedi ve qaydaları




Avtosh oyununun meqsedi, sizlere avtoşluq etmenin nece bir sey oldugunu gostermekdir. Bu oyunda, siz real fizika qanunlarina uygun sekilde avtomobil idare edirsiniz. Avtomobili iki tere qaldirmak ucun, ekranda gorunen butonlara basmalisiniz. Sol buton gaz verir, sag buton ise fren edir. Eger avtomobil iki tere qaldirsaniz, ekranda bir sayac baslayir. Bu sayac, sizin nece sure boyunca avto şluq edirsiniz gosterir. Eger avtomobil iki tere qaldirmaqdan duserseniz, sayac sifirlanir. Oyunda qayda olaraq, siz avtomobili zedelememelisiniz. Eger avtomobil zedelenseniz, onu tamir etmek ucun coin xerclemelisiniz. Oyunda hem polisler, hem de diger avtoşcularla qarsilasirsiniz. Polislerden qacmaq ve diger avtoşcularla yarismaq size daha cox heyecan verir.


Avtosh oyununun tarixi ve populyarliqi




Avtosh oyunu, 2016-ci ilde Azərbaycanli bir oyun studiyasi olan Azerion Games terefinden yaradilmisdir. Oyunun ilham menbesi, Azərbaycanda 1990-ci illerden beri yayilan bir avtoşluq kulturudur.Bu kulturde, gencler avtomobillerini modifiye edir ve onlari iki tere qaldirmakla maraqlanir. Bu, hem bir eglence, hem de bir status simvolu sayilir. Avtosh oyunu, bu kulturu oyuna cevirmekle, hem yerli, hem de xarici oyunseverlerin diqqetini celbetmisdir. Oyunun Google Play Store-da 10 milyondan cox yuklenmesi ve Microsoft Store-da 4 ulduzdan cox reytinq almasi bunu gostermektedir.


Avtosh oyununu haradan yuklemek olar?




Avtosh oyununu hem Android, hem de Windows platformalarinda yukleye bilersiniz. Bunun ucun sizin lazim olan seyler asagidakilardir:


  • Android ucun: Bir smartfon veya tablet, Google Play Store hesabi ve internet baglantisi



  • Windows ucun: computador para laptop, Microsoft Store para armazenamento e armazenamento de internet



Bu seyleri temin etdikden sonra, asagidaki addimlari izleyin:


Google Play Store-dan yuklemek




Google Play Store-dan yuklemek ucun, sizin iki seciminiz var: Avtosh: 2 Charx ve Avtosh. Bu iki oyun da eyni studiya terefinden hazirlanmisdir, ancaq aralarinda bazi ferqler var.


Avtosh: 2 Charx oyununun xususiyetleri ve sherhleri




Avtosh: 2 Charx oyunu, 2019-cu ilde cixmisdir. Bu oyun, Avtosh oyununun devami sayila biler. Bu oyunda, siz yeni avtomobiller, yeni xeriteler ve yeni accessuarlar secib avtoşluq ede bilersiniz. Oyunda hem tek oyunculu, hem de cok oyunculu rejimler var. Oyunda ayrıca bir polis rejimi de var ki, burada siz polis olub diger avtoşculari tutmaga calisirsiniz. Oyunda grafika ve seslendirme daha yaxsidir. Oyunda reklam ve ic alimlar da var. Oyuna Google Play Store-da 4 ulduz verilib. Oyuncular oyuna gor kendilerini avtoşluq ederken hiss etdiklerini, oyunun heyecanli ve eglenceli oldugunu, ancaq bazen oyunun donma ve cixma problemleri yasandigini yaziblar. Oyuna buradan yukleye bilersiniz: [Avtosh: 2 Charx].


Avtosh oyununun xususiyetleri ve sherhleri




Avtosh oyunu, 2016-ci ilde cixmisdir. Bu oyun, avtoşluq kulturunun ilk oyuna cevrilmesidir. Bu oyunda, siz avtomobil secib avtoşluq ede bilersiniz.Oyunda hem tek oyunculu, hem de cok oyunculu rejimler var. Oyunda coxlu sayda avtomobil, xerite ve accessuar var. Oyunda grafika ve seslendirme orta seviyyededir. Oyunda reklam ve ic alimlar da var. Oyuna Google Play Store-da 4 ulduz verilib. Oyuncular oyuna avtoşluq etmenin cox zevkli oldugunu, oyunun basit ve rahat oldugunu, ancaq bazen oyunun hileci oyuncularla dolu oldugunu yaziblar. Oyuna buradan yukleye bilersiniz: [Avtosh].


Microsoft Store-dan yuklemek




Microsoft Store-dan yuklemek ucun, sizin sadece bir seciminiz var: Avtosh: 2 Charx. Bu oyun, Google Play Store-daki ile eynidir. Bu oyunda, siz yeni avtomobiller, yeni xeriteler ve yeni accessuarlar secib avtoşluq ede bilersiniz. Oyunda hem tek oyunculu, hem de cok oyunculu rejimler var. Oyunda ayrıca bir polis rejimi de var ki, burada siz polis olub diger avtoşculari tutmaga calisirsiniz. Oyunda grafika ve seslendirme daha yaxsidir. Oyuna Microsoft Store-da 4 ulduz verilib. Oyuncular oyuna avtoşluq etmenin cox maraqli oldugunu, oyunun keyfiyyetli ve stabil oldugunu yaziblar. Oyuna buradan yukleye bilersiniz: [Avtosh: 2 Charx].


Popular olan pulsuz oyunlar siyahisi




Microsoft Store-da Avtosh: 2 Charx-dan basqa da coxlu sayda pulsuz oyun var ki, siz yukleye bilersiniz. Bunlardan bazi populyar olanlari asagidakidir:


Oyunun adi


Oyunun novu


Oyunun reytinqi


Asfalto 9: Lendas


Yaris


4,5 ulduz


roblox


macsara


4 ulduz


Candy Crush Saga


Beceri


4 ulduz


Minecraft


Yaradicilik


4 ulduz


GTA: San Andreas


Aksiya


3,5 ulduz


Avtosh oyununu nece oynamaq olar?


Avtosh oyununu oynamaq ucun, siz evelce oyunu yuklemelisiniz. Yukleme usullarini yuxarida izah etdik. Oyuna daxil oldugunuzda, siz avtomobil secmelisiniz. Oyunda coxlu sayda avtomobil var ki, onlari coinlerle ala bilersiniz. Avtomobillerin rengini, dizaynini ve xususiyetlerini de deyise bilersiniz. Sonra siz xerite secmelisiniz. Oyunda hem seher, hem de kendir xeriteleri var. Xeritelerin her birinde ferqli manzaralar ve heyecanlar var.Sonra siz rejim secmelisiniz. Oyunda hem tek oyunculu, hem de cok oyunculu rejimler var. Tek oyunculu rejimde, siz ozunuz avtoşluq edirsiniz. Cok oyunculu rejimde, siz diger oyuncularla birlikde avtoşluq edirsiniz. Oyunda ayrıca bir polis rejimi de var ki, burada siz polis olub diger avtoşculari tutmaga calisirsiniz.


Oyunun idare etmesi ve novleri




Oyunun idare etmesi cox asandir. Ekranda gorunen butonlara basaraq avtomobili idare edirsiniz. Sol buton gaz verir, sag buton ise fren edir. Eger avtomobili iki tere qaldirmaq isteyirsinizse, gaz verib fren ederek bunu ede bilersiniz. Ekranda ayrıca bir direksiyon simgesi de var ki, ona toxunaraq avtomobili sola ve saga dondere bilersiniz. Oyunda iki nov avtoşluq var: normal ve ekstrem. Novidade normal, siz avtomobili iki tere qaldirmaginiz zaman ekranda gorunen sure boyunca saxlamalisiniz. Ekstrem novde ise, siz avtomobili iki tere qaldirmaginiz zaman ekranda gorunen sure boyunca saxlamalisiniz ve ayni zamanda diger avtoşcularla yarismalisiniz.


Oyunun grafikasi ve seslendirmesi




Oyunun grafikasi cox yaxsidir. Oyunda coxlu sayda detallar var ki, onlar oyunu daha edir realista. Avtomobillerin rengi, dizayni ve hareketleri cox dogrudur. Xeritelerin manzaralari da cox gozel ve canlidir. Oyunda hem gunduz, hem de gece rejimleri var ki, onlar oyunu daha maraqli edir. Oyunun seslendirmesi de cox keyfiyyetlidir. Oyunda hem avtomobillerin sesleri, hem de musiqileri var ki, onlar oyunu daha heyecanli edir. Oyunda hem Azərbaycanca, hem de Ingilisce dil secenekleri var ki, onlar oyunu daha anlasilir edir.


Oyunun accessuarlari ve yenilikleri




Oyunun accessuarlari coxlu saydadir. Siz oyunda coin qazanaraq yeni accessuarlar ala bilersiniz. Accessuarlar arasinda yeni avtomobiller, yeni xeriteler, yeni renkler, yeni dizaynlar ve yeni xususiyetler var. Siz accessuarlari aldigiz zaman, onlari istediyiniz kimi istifade ede bilersiniz. Oyunun yenilikleri de coxdur.Oyun studiyasi tez-tez oyunu yenileyerek yeni accessuarlar ve yeni xususiyetler elave edir. Oyun studiyasi hem oyuncularin riyaziyyetlerini dinleyerek oyunu daha yaxsi edir.


Avtosh oyunu ile bagli suallar ve cavablar




Avtosh oyunu ile bagli coxlu sayda sual olur ki, biz burada bazi populyar olanlari cavablandiraq:


Oyunda hansı avtomobiller var?




Oyunda coxlu sayda avtomobil var ki, onlari coinlerle ala bilersiniz. Oyunda hem yerli, hem de xarici avtomobiller var. Oyunda hem clássico, bainha de avtomobiller moderno var. Oyunda hem ucuz, hem de bahali avtomobiller var. Oyunda hem yaris, hem de SUV avtomobiller var. Oyunda hem real, hem de hayali avtomobiller var. Oyunda hem beyaz, hem de renkli avtomobiller var. Oyunda hem sade, hem de modifiye edilmis avtomobiller var. Oyunda her zevke uygun bir avtomobil mutleq vardir.


Oyunda hansı xeriteler var?




Oyunda coxlu sayda xerite var ki, onlari coinlerle acib istifade ede bilersiniz. Oyunda hem seher, hem de kendir xeriteleri var. Oyunda hem Azərbaycan, hem de diger olkelerin xeriteleri var. Oyunda hem gunduz, hem de gece rejimleri olan xeriteler var. Oyunda hem sade, hem de coxlu detallar olan xeriteler var. Oyunda her manzaraya uygun bir xerite mutleq vardir.


Oyunda novbeti yenilikler ne zaman olacaq?




Oyunda novbeti yeniliklerin ne zaman olacagini bilmek ucun, siz oyun studiyasinin sosial media hesablarini izlemelisiniz. Oyun studiyasi tez-tez oyunu yenileyerek yeni accessuarlar ve yeni xususiyetler elave edir. Oyun studiyasi hem oyuncularin riyaziyyetlerini dinleyerek oyunu daha yaxsi edir. Oyun studiyasinin Facebook, Instagram ve YouTube hesablarina buradan kece bilersiniz: [Azerion Games].


Oyunda vírus vardir?




Vírus Oyunda yoxdur. Bu oyun, resmi ve etibarli platformalarda yuklenir ve istifade edilir. Bu oyun, Google Play Store e Microsoft Store terefinden yoxlanilir e tesdiq edilir. Bu oyun, sizin cihaziniza ve melumatlariniza hec bir zarar vermez. Bu oyun, sizden hec bir ruhsat ve icaze istemez.Bu oyun, sizden hec bir pul istemez (ancaq ic alimlar isteye biler). Bu oyun, sizin internet baglantinizi istifade edir (ancaq cox az miqdarda). Bu oyun, sizin eglenceniz ucun hazirlanmisdir.


Oyunda real avtoşluq edilir?




Oyunda real avtoşluq edilmez. Bu oyun, sadece bir simulyasiya ve kausal oyundur. Bu oyunda, siz real fizika qanunlarina uygun sekilde avtomobil idare edirsiniz, ancaq bu oyunda olanlar real heyatda olanlara tam uygun deyildir. Bu oyunda olanlar sadece ekranda gorunur ve sadece oyundur. Bu oyunda olanlar real heyatda etmeyin. Real heyatda avtoşluq etmek qanuna ziddir ve tehlikelidir.


xulase




Avtosh oyunu yukle: Azərbaycan istehsalı olan oyunun maraqli xususiyetleri yazimizin sonuna geldik. Bu yazida, sizlere avtosh oyunu haqqinda her seyi anlattiq. Bu oyuna necediye qoşulmaq isteyirsinizse, yuxarida verdiyimiz linklerden yukleye bilersiniz. Bu oyunu yukledikden sonra, siz avtomobil secib avtoşluq ede bilersiniz. Bu oyunu oynayaraq siz eglenecek ve heyecanlanacaksiniz. Bu oyunu dostlarinizla paylasara q ve onlarla yarisa bilersiniz. Bu oyunu oynarken, siz hem avtoşluq kulturunu oyrenecek, hem de Azərbaycanli bir oyun studiyasinin istehsalini destekleyeceksiniz. Bu oyunu oynamaginiz ucun size ugurlar ve eglenceler dileklerimizi bildiririk.


Perguntas frequentes sobre Avtosh oyunu ile bagli




Bu bolumde, sizlere avtosh oyunu ile bagli bes eded sual ve cavab veririk:


  • Avtosh oyunu nece yuklenir?



Avtosh oyununu hem Android, hem de Windows platformalarinda yukleye bilersiniz. Bunun ucun sizin lazim olan seyler bir smartfon veya tablet, Google Play Store hesabi ve internet baglantisi (Android ucun) ve bir komputer veya laptop, Microsoft Store hesabi ve internet baglantisi (Windows ucun) dir. Bu seyleri temin etdikden sonra, asagidaki addimlari izleyin:


  • Android ucun: Google Play Store-a girin ve Avtosh: 2 Charx veya Avtosh adli oyunlardan birini axtarin. Bacia Oyunu secin ve Yukle butonuna. Oyun yuklendikden sonra, Ac butonuna bacia ve oyuna daxil olun.



  • Windows ucun: Microsoft Store-a girin ve Avtosh: 2 Charx adli oyunu axtarin. Bacia Oyunu secin ve Yukle butonuna. Oyun yuklendikden sonra, Baslat menysinden oyuna girin.



  • Moeda Avtosh oyununda nece qazanilir?



Avtosh oyununda moeda qazanmanin bircok yolu var. Bunlardan bazi asagidakilardir:


  • Oyunda avtoşluq ederek: Oyunda avtomobili iki tere qaldirmaginiz zaman ekranda gorunen sure boyunca saxladigiz her saniye ucun coin qazanirsiniz. Bu sure artiqca, siz daha cox coin qazanirsiniz.



  • Oyunda gorevleri yerine yetirerek: Oyunda sua arma yeni gorevler verilir ki, onlari yerine yetirdikce moeda qazanirsiniz. Gorevler arasinda belli bir sure avtoşluq etmek, belli bir sayda avtomobil acmak, belli bir sayda xerite acmak ve digerleri var.



  • Oyunda reklam izleyerek: Oyunda reklam izlemek isteyirsinizse, siz her reklam izlediyiniz zaman belli bir miqdarda coin qazanirsiniz. Reklamlar arasinda video reklamlar, banner reklamlar ve digerleri var.



  • Oyunda ic alimlar ederek: Oyunda ic alimlar ederek de moeda qazana bilersiniz. Bunun ucun siz real pul xercleyerek oyunda coxlu sayda moeda ala bilersiniz. Ic alimlar arasinda belli bir miqdarda coin paketleri, VIP uyelik ve digerleri var.



  • Avtosh oyununda polis rejimi nece acilir?



Avtosh oyununda polis rejimi acmaq ucun, siz evelce oyunda belli bir seviyyeye catmalisiniz. Oyunda seviyye qazanmaq ucun, siz oyunda avtoşluq ederek tecrube puanlari toplamalisiniz. Tecrube puanlari topladigiz zaman, sizin seviyyeniz artir. Oyunda polis rejimini acmaq ucun, sizin en azi 10-cu seviyyeye catmaginiz lazimdir. 10-cu seviyyeye catdigiz zaman, siz oyuna daxil oldugunuzda polis rejimini secib aktiv ede bilersiniz.


  • Avtosh oyununda cok oyunculu rejim nece isleyir?



Avtosh oyununda cok oyunculu rejim islemek ucun, siz evelce oyunda belli bir seviyyeye catmalisiniz. Oyunda seviyye qazanmaq ucun, siz oyunda avtoşluq ederek tecrube puanlari toplamalisiniz. Tecrube puanlari topladigiz zaman, sizin seviyyeniz artir.Oyunda cok oyunculu rejimi acmaq ucun, sizin en azi 5-ci seviyyeye catmaginiz lazimdir. 5-ci seviyyeye catdigiz zaman, siz oyuna daxil oldugunuzda cok oyunculu rejimi secib aktiv ede bilersiniz.


Cok oyunculu rejimde, siz diger oyuncularla birlikde avtoşluq edirsiniz. Siz hem dost, hem de dusmen olaraq diger oyuncularla munasibet qura bilersiniz. Siz hem yaris, hem de polis rejimlerinde diger oyuncularla qarsilasirsiniz. Siz hem chat, hem de sesli zeng vasitesi ile diger oyuncularla danisa bilersiniz. Siz hem dostlarinizla birlikde oynaya, hem de yeni dostlar ede bilersiniz. Cok oyunculu rejimde, siz daha cox heyecan ve eglence yasayirsiniz.


  • Avtosh oyunu nece bitirilir?



Avtosh oyunu bitirmek ucun, sizin hec bir sey etmenize gerek yoxdur. Bu oyun, sadece bir simulyasiya ve kausal oyundur. Bu oyunda, siz avtomobil secib avtoşluq edirsiniz. Bu oyunun hec bir sonu yoxdur. Bu oyunu istediyiniz zaman baslaya ve istediyiniz zaman dayanda bilersiniz. Bu oyunu bitirmek isteyirsinizse, sadece cixis butonuna bacia ve oyunu baglayin.



0517a86e26


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page